Ingredienser

600 g blandfärs
4 msk ströbröd
1½ dl Arla Köket® gräddmjölk
1 gul lök
1 ägg
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 msk hackade inlagda rödbetor
2 msk kapris
2 msk Arla® Svenskt Smör
Biff Lindström är en svensk klassiker med gamla anor. En smakrik köttfärsbiff med både sötma från rödbeta och sälta från kapris, servera gärna med potatispuré.

Gör så här

1.Lägg ströbrödet i en bunke, häll över gräddmjölken och låt svälla minst 10 min.
2.Skala och finhacka löken. Tillsätt färs, ägg, salt, peppar, lök rödbeta och kapris.
3.Arbeta ihop färsen och forma till 8 biffar. Stek biffarna i smör, ca 4 min på varje sida.
4.Servera gärna med potatispuré, ättiksgurka och persiljesmör.

På denna sajt samlar vi goda, enkla och snabba recept. Just detta är från arla.