Ingredienser

2 gula lökar
6 kokta, skalade potatisar
ca 300 g kokt eller stekt nötkött
ca 200 g korv t ex falukorv
3 msk Arla® Svenskt Smör
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
½ dl hackad färsk persilja
skivade inlagd rödbeta
stekt ägg
Grundrecept på pytt i panna - en svensk klassiker som kan varieras på många sätt. Pytt i panna brukar alltid serveras med skivade inlagda rödbetor och stekt ägg.

Gör så här

1.Skala och hacka löken fint. Skär potatis, kött och korv i små tärningar. Stek lök, potatis, kött och korv var för sig i smör i en stekpanna.
2.Blanda sedan allt i pannan och smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja och servera med stekt ägg och skivade inlagda rödbetor.

Tips: Nötköttet kan även bytas ut mot fläskkött.

På denna sajt samlar vi goda, enkla och snabba recept. Just detta är från arla.